لذت گرایی در زندگی روزمره

توضیحات دوره

فلسفه لذت‌گرایی با نگاهی نو به ماهیت انسان و تعریف او به عنوان موجودی لذت‌جو، پاسخ‌های بدیعی به پرسش‌های بنیادین فلسفه و اخلاق درباره انگیزه‌ها و کنش‌های انسانی ارائه می‌دهد. از منظر لذت‌گرایان، تمامی رفتارهای آگاهانه انسان، چه مستقیم و چه غیرمستقیم، با هدف کسب لذت و پرهیز از درد صورت می‌پذیرد. این اصل مرکزی، فلسفه لذت‌گرایی را شکل داده و همواره در کانون توجه آن قرار داشته است.

با این حال، لذت‌گرایی با انتقاداتی جدی از جمله بی‌توجهی به اخلاق جمعی و سطحی‌نگری روبرو بوده است. از سوی دیگر، این فلسفه بیانگر واقعیتی است که همه ما در زندگی روزمره خود با آن مواجه هستیم. در این دوره که با محوریت آثار جرمی بنتام برگزار خواهد شد، به بررسی این پرسش خواهیم پرداخت که آیا لذت‌گرایی می‌تواند راهنمایی قابل اعتماد برای دستیابی به زندگی بهتر باشد یا خیر.

مشاهده بیشتر

شرایط دوره

مدرس

امید یعقوب زاده
کارشناسی ارشد تاریخ اروپا
  • 1 دوره

متولد سال 1373 در کرج است. دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در رشته تاریخ و در دانشگاه شهید بهشتی گذرانده است. عالقه مندی به مسائل توسعه و ساختار سیاسی او را متوجه ریشه های مدرنتیه در تاریخ اروپا کرد و تالیف کتاب )ظهور آلمان متحد( و ترجمه کتاب )تاریخ مختصر اروپای مدرن( نتیجه مطالعات او در حوزه تاریخ اروپا بود. مطالعات امید یعقوب زاده در حوزه تاریخ انگلیس آشنایی امید یعقوب زاده با فلسفه فایده گرایی را در پی داشت و این آشنایی منجر به ترجمه و گردآوری کتابی به نام "جرمی بنتام" شد.

760000 760000
  • تاریخ شروع1403/8/16
  • مدرسامید یعقوب زاده
  • تعداد جلسات4 جلسه
  • نوع برگزاریحضوری - آنلاین